Szabó-Harmath Tünde

én magamHitvallásom: “Amikor megszülettél sírtál, a világ pedig örvendezett. Élj úgy, hogy amikor meghalsz, a világ sírjon, te pedig örvendezz!”

Szabó-Harmath Tünde vagyok, 3 gyönyörű gyermek boldog édesanyja. Várandósságaim és szüléseim, majd a kisbabás időszak idején tudatosult bennem, hogy milyen sokat tud segíteni egy kedves és l képzett asszonytársi segítő. Az első várandósságom idején még nem ismertem a dúlaságot, a szülésem egy átlagos kórházi szülés volt, oxitocinnal és gátmetszéssel. Dúlám a második várandósságom idején volt, tőle rengeteg segítséget kaptam, sokat tanultam. A második szülésemnél olyan szülésznő volt mellettem, aki dúla-képzőt is végzett, a különbség egyszerűen leírhatatlan! Ugyanez a szülésznő volt velem a 3. szülésegyütt 2014emnél, amikor sajnos halott babát hoztam a világra. Ebben az esetben is minden támogatást megkaptam a dúla szülésznőmtől és az akkor épp ügyeletben lévő fiatal doktornőtől. Ez a tapasztalat és az élet ilyetén való alakulása döbbentett rá arra, hogy a megfelelő csapat, és a bizalommal teli légkör kulcskérdése a szülésélménynek. Ez vitt el  a Békés Emőke által szervezett dúla-tréningre, ahol a Békés Dúla-kör segítői tanulnak. Itt nagyon sok hasznos dolgot sajátítottam el a szüléskísérés, fizikai és lelki támogatás terén.  Jó volt hozzám hasonló gondolkodású, mégis nagyon színes egyéniségek között lenni. A mi csoportunk nevet is választott magának: LevenDúlák . Ott még jobban elmélyült a tudásom, idő közben szoptatási tanácsadó képzéseket is végeztem. Úgy érzem, tudásommal és segítő jelenlétemmel hasznára tudok lenni a várandós anyáknak és babájuknak. Tatán a Háztűzőrző Nők és Anyák Központjában 2 éven át vezettem a Kismama klubot, ez idő alatt rengeteg kismamát ismertem meg, úgy érzem a Háztűzőrzők által szervezett előadások és klub foglalkozások egyedülállóak a megyében. Időközben újra munkába álltam, így a Kismama klubot átadtam két lelkes Háztűzőrzőnek, akik nagyon szépen viszik tovább ezt a hagyománnyá vált programot.

A tata.babamama.info helyi információs oldalt 2013 augusztusa óta szerkesztem, ebben is rengeteg örömet lelek. A helyi programokról és kedvezményes vásárlási lehetőségekről igyekszem eljuttatni az információkat a kismamákhoz, kisgyermekes családokhoz.

Munkám során is közel vagyok a kismamákhoz, a Wágner házban dolgozom a tatai védőnők mellett a Titkárságon.

Jelenleg gyesen vagyok a 4. babámmal, ő 2015. novemberében született, kórházban háborítatlanul . Ezért szüléskísérést csak 2017. januártól vállalok, de addig is elérhető vagyok a tőlem tanácsot kérő anyukáknak, kismamáknak.

Szolgáltatásaim, melyekben örömmel állok rendelkezésére a kismamáknak: Szülésfelkészítés egyénre szabottan, szüléskísérés és szoptatási tanácsadás.

Fogadóórák: hétfő és kedd 14-15 óráig illetve bejelentkezés szerint
Helyszín: megbeszélés szerint

Bejelentkezés és információ:

h.tundi@freemail.hu

0620/3454-824

 

Noel babávalA JELEM

 

tata.babamama.info