Szépségszalonok

DSC00670_1

Pasztell Női Szépségház – Tata

A Pasztell Női Szépségházat olyan igényes, magukra adó hölgyeknek álmodtuk meg, akik szeretnének nyugalomban szépülni, kikapcsolódni, exkluzív környezetben feltöltődni. A Pasztell Női Szépségházban csak a legkiválóbb minőségű készítményekkel, gépekkel, eszközökkel dolgozunk.
Minden egyes szolgáltatás el van szeparálva a többitől, kabin rendszerben dolgozunk, azaz egy időben csak egy Vendéggel foglalkozunk.
Állandó akciókkal, akciós csomagokkal várjuk szeretettel!
Cím: Tata, Toldi u. 2/b.
Bejelentkezés: 0620/424-03-39, 0634/380-988
www.tataszalon.hu

Kolibri manikür

Kolibri Baba és Gyermekbarát Szépségstúdió – Tata

Az előtérben helyezkedik el a kézápoló és műköröm építő rész. A falakat a színes festés teszi még különlegesebbé, egyedibbé.

Flabélos teljes testvibrációs edzőgépet ajánljuk azoknak az anyukáknak, akik a szülés előtti alakjukat szeretnék visszanyerni. Az új, eredeti Csokicső-vel felszerelt szolárium gép várja a barnulni vágyókat.

A gyermekeket sem kell otthon hagyni, hiszen járóka és játszó sarok szolgálja azt, hogy ők se unatkozzanak. Minden kisgyermek egy kis meglepetésben részesül. Minden szülő, nagyszülő és gyermek jól érzi magát, kortól és nemtől függetlenül, látogasson el ön is a Kolibri Szépségstúdióba.

2890 Tata, Zsigmond utca 3, (a cipőgyár udvarában).

Telefon: 06-70-384-3338