Tanácsadás

A JELEManyatej-baba klub Gyermekágyi-Szoptatási tanácsadás – Tata és környéke. Az első hetek a kisbaba és anyukája összeszokásáról szólnak. Ilyenkor sok véleményt hallunk, mit hogyan kéne csinálni. A szoptatás sem megy mindenkinek olyan könnyen, bár ez a legtermészetesebb módszer a baba táplálására, megnyugtatására valamint az anya és gyermek egymáshoz való kötödésének kialakulására. Önkéntes szoptatási segítőként csak biztatni tudok minden anyát, próbáljon az ösztöneire hallgatni, mert így tanulhatja meg legjobban, mikor mire van szüksége a babának. Az igény szerinti szoptatás általában mind a babának mind az anyának és végül az egész családnak megnyugtató megoldás szokott lenni. Saját gyermekeim szoptatása kapcsán jöttem rá, hogy milyen fontos a szakszerű segítség, ha elbizonytalanodunk, vagy valami nehézséggel, problémával szembesülünk. Ilyen helyzetekben szeretnék én segíteni a hozzám forduló anyáknak.

Gyermekeimmel összesen 7 évet voltam otthon, ez idő alatt önkéntesen dolgoztam a HÁZtűzőrző Nők és Anyák Egyesületében, részt vettem a Születés Hete tatai rendezvényeinek szervezésében, valamint kismama- és babamama klubot vezettem, 3. gyermekem születéséig.

Az Anyatej-Babaklubot 2014. tavaszán indítottam el Bartáné Fischer Viktória VÉDŐNŐ segítségével, ezeket a havi rendszerességű beszélgetős-babusgatós klubokat azóta is együtt vezetjük!

Saját tapasztalatom nagyon sokat segít a munkámban, de ezen túl folyamatosan részt veszek elméleti képzésen is, 2013/14 tanévtől DÚLÁ-nak tanulok.

A Szoptatásért Magyar Egyesület szervezésében 2012-ben elvégeztem a Korszerű szoptatási ismeretek tanfolyamokat. Ahogy időm engedi a kórházi gyakorlatot is beiktatom az életembe.

Elérhető vagyok telefonon/SMS: 06/20-3454-824 és emailen: h.tundi@freemail.hu

Szükség esetén szívesen segítek személyesen is.
Hívjatok bátran!

Szabó-Harmath Tünde

DÚLA: várandós, gyermekágyi segítő

én3 ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS – Tata“Ha nem tudjuk, milyen kikötő felé tartunk, nincs számunkra kedvező széljárás.”Fordulj hozzám:
– ha kreativitásod szeretnéd fejleszteni, én segítek máshogy látni
– ha úgy érzed nem tudsz dönteni, együtt megtaláljuk azt a választ, amit el is tudsz fogadni
– ha párkapcsolatodban problémáid vannak, segítek megérteni az okokat, és eljutni a megoldáshoz
– ha nem tudod milyen munka, hivatás a megfelelő számodra, segítek felmérni azt
– ha saját negatív hiedelmeid korlátoznak, segítek megtalálni és feloldani azokat
– ha úgy érzed céltalan vagy, segítek megmutatni a vágyaidban a célt.Bővebben
 fényadás A Lélekterápia egy vegyes lelki-szellemi eljárás, mely az univerzális energiákat használja a tudatalatti blokkok, családi minták, energetikai eltolódások és gyerekkori traumák oldására, ezáltal lehetővé teszi az élet sokkal pozitívabb megélését.Szenvedés nélkül megszabadulhatunk azoktól az ismétlődő problémáktól, amelyeket mostanáig felhalmoztunk, szőnyeg alá söpörtünk és számtalan életeken keresztül hordoztunk magunkkal. Cserébe, egy békésebb és örömtelibb életet tudunk megvalósítani.Itt hát az ideje, hogy letegyük fölösleges terheinket.A következő életterületeken jelenthet a Lélekterápia nagy segítséget: stressz oldására, alvászavarok esetén, egészségügyi problémák: betegség, baleset, pszichoszomatikus problémák, pánik, válságok, traumák, válás, szeretteink elvesztése, elengedése, önbecsülés, önbizalom hiánya, függőségek, érzelmi problémák feloldása, rokonsági, párkapcsolati konfliktus, meddőségi problémák, egyéb kapcsolati nehézségek
Bejelentkezés, információ: Bónyai Nikolett 20/514-5481 bonyai.nikolett@harmoniacentrum.huBővebben: www.harmoniacentrum.hu